Szanowni Państwo,
w lutym 2016 roku rozpoczęliśmy badania naukowe dotyczące wzrostu wskaźników produkcyjnych drobiu po użyciu preparatów AgroYeast PE, AgroYeast CHD oraz AgroYeast CHSe. Badania prowadzone są na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Wciąż z niecierpliwością oczekujemy na końcowe sprawozdanie z eksperymentu, którym moglibyśmy się z Państwem podzielić. Jednak zanim opublikujemy najnowsze wyniki zachęcamy do zapoznania się z opracowaniem przygotowanym przez prof. Jegorowa z czasów, kiedy założyciele firmy "AS Trade" będącej właścicielem marki AgroYeast już aktywnie prowadzili doświadczenia związane ze stosowaniem drożdży w żywieniu zwierząt. W chwili obecnej opracowujemy specjalny program żywieniowy na bazie produkowanych preparatów drożdżowych dla wszystkich grup zwierząt tak, aby każdy z naszych Klientów mógł uzyskać optymalne wyniki produkcyjne przy jak najmniejszym nakładzie finansowym.
Zapraszamy do lektury artykułu (zakładka PUBLIKACJE) oraz kontaktu w razie pytań dotyczących przebiegu badania oraz produktów, których użyto w przebiegu eksperymentu.
Zespół AgroYeast